نقش DXDP در تلفن سانترال دیجیتال


دستگاه سانترال در بدو خرید جعبه ای خالی است و متناسب به مدل آن با تهیه کارت های خط شهری و داخلی تجهیز می شود . کارت های داخلی با ظرفیت های مختلفی در نظر گرفته شده است که برای کاربران خود محدودیت هایی قائل شده است اما یک ویژگی مهم وحیاتی برای کاربرانی خاص در نظر گرفته است .
تلفن سانترال به 3 دسته بزرگ تلفن هایبرید ، دیجیتال و دکت تقسیم بندی می شود . دو دسته بندی اول که شامل تلفن های رومیزی است قابلیتی خاص را به کاربران دستگاه سانترال می دهند و آن هم امکان اتصال یک تلفن دیگر به تلفن اصلی است .
Digital Extra Device Port و تلفن سانترال دیجیتال
Digital Extra Device Port یا پورت اضافه دیجیتال . برای فهم بهتر می توان این گونه بیان کرد که می توان یک داخلی دیجیتال اضافه از تلفن دیجیتال گرفت .
اگر به پشت تلفن های دیجیتال دقت کنید 2 درگاه سوکت در نظر گرفته شده است .
TO TEL
TO MAIN UNIT
تلفن سانترال از طریق سیم دو زوجی تخت به کارت داخلی سانترال متصل می شود . در واقع از یک طرف با اتصال به درگاه TO MAIN UNIT از طریق سر سوکت RJ-11 1و از سمت دیگر با سربندی در کابل آمفونل در سانترال تعریف می شود . این روند در کلیه تلفن های سانترال هایبرید و دیجیتال به یک روش است اما در تلفن دیجیتال یک درگاه دیگری نیز در نظر گرفته شده است با نام TO TEL . این درگاه به کاربری دیگر این امکان را می دهد تا داخلی کاملاً مجزا و تفکیک شده از این گوشی تلفنی را تعریف کرده و استفاده نماید .
در واقع تلفن دیجیتالی دیگر در فاصله نهایتاً دو متری را با استفاده از سیم دو زوجی به تلفن اصلی متصل به سانترال می توان تعریف نمود .
ویژگی های DXDP
این امکان در سانترال ویژگی های منحصر به فرد دارد که می توان به چند مورد آن به صورت کاملاً خلاصه اشاره کرد :
تعریف یک خط با شماره داخلی مجزا و منحصر به فرد
بهره گیری از امکانات سانترال به صورت کاملاً یکسان
استفاده بهینه از فضای کارت های سانترال
صرفه جویی در خرید هر کارت داخلی دیجیتال
دو برابر کردن ظرفیت محیط در صورت افزایش داخلی
کاهش هزینه سیم کشی از سانترال به هر تلفن
با توجه به موارد فوق وجود این امکان در دسری پرظرفیت را می توان یک گزینه کاملاً قابل اتکا نامید زیرا در کاهش هزینه های خرید کارت داخلی و حتی هزینه سیم و سیم کشی نیز نیز تأثیر مستقیم و بسیار زیادی دارد .

بایگانی
  • ۰
  • ۰

این محصولات گوشی های ساده با حداقل ویژگی هاست. برای مثال می توان به گوشی KX-TS500 اشاره کرد. این تلفن جزء ساده ترین گوشی های طراحی شده تا به امروز است که می توان گفت مناسب افرادی که کمترین نیاز به تلفن دارند و یا تلفن فقط وسیله ای ارتباطی جهت اعلام مطلبی به شخص است و برقراری مکالمه و یا انتقال آن نیز در این تلفن امکان پذیر است که جزء ابتدایی ترین امکانات یک تلفن به حساب می آید. این تلفن مخصوص افرادی مانند سرایدار و یا نگهبان است که از تلفن جهت چک کردن و یا مکالمه ای کوتاه استفاده می کند. از پیشرفته ترین این مدل از محصولات می توان گوشی تلفن KX-TS620 را نام برد که دارای سیستم منشی تلفنی و پیغام است که مزیتی بسیار عالی در این زمینه محصولات است. بلندگوی پیشرفته و کلیدهای میانبر تماسی از دیگر ویژگی های این مدل از محصولات به حساب می آید.

وجود این تلفن ها در مجموعه ها برای برطرف سازی نیاز ارتباطی است که هر فردی با تئجه به سطح دسترسی و میزان تماس ورودی و خروجی که دارد از این تلفن ها استفاده می کند. تلفن انالوگ به دلیل به صرفه بودن از نظر اقتصادی بهترین وسیله های ارتباطی به حساب می آیند هم چنین این تلفن ها در مدل های مختلف طراحی شده است که امکان انتخاب تلفنی با ویژگی های مختلف را به کاربان خود می دهد.

سیستم آنالوگ، امواج و سیگنال را به شکل اولیه و کاملا ابتدایی ارسال و دریافت می کند. به همین دلیل دستگاه هایی که از این فناوری استفاده می کنند از کیفیت جالبی برخوردار نیستند. تلفن های آنالوگ نیز به دلیل پیروی از شرایط و ویژگی های این فناوری ارتباطی دارای قابلیت هایی محدود است. کیفیت صدای نسبتا خود و عدم امکان برنامه ریزی تلفن و مدیریت خطوط شهری از پر زنگ ترین ویژگی های بد این تلفن ها است که برای اصلاح این موارد کمپانی های تولید کننده این محصول برای جایگزین از تلفن دیجیتال استفاده می کنند.

دستگاه سانترال ، تلفن آنالوگ

دستگاه سانترال در هر مدل و ظرفیتی که باشد امکان اتصال تلفن آنالوگ را دارد که امر توسط نصب کارت داخلی آنالوگ میسر می شود. توسط این کارت می توان داخلی تلفن برای افرادی مشخص کردن که از تلفن استفاده خاصی ندارند.

هر کدام ار این کارت ها قابلیت نصب بر روی دستگاه سانترال را دارند و متناسب با قابلیت هر کارت از تلفنی خاص پشتیبانی می کنند. هم چنین لازم به ذکر است که به غیر از اتصال این تلفن ها به کارت، دستگاه فکس نیز به عنوان یک داخلی آنالوگ معرفیی می گردد تا به راحتی بتوان نامه های ارسالی و دریافتی را در دستگاه سانترال پاناسونیک پوشش داد.

کارتهای خطوط داخلی آنالوگ در مراکز تلفن مختلف

KX-TE82483 کارت 8 خط داخلی آنالوگ در سانترال کم ظرفیت

KX-TE82480 کارت 8 خط داخلی آنالوگ در سانترال کم ظرفیت

KX-TDA0173 کارت 8 خط داخلی آنالوگ در سانترال پر ظرفیت

KX-TDA0174 کارت 16 خط داخلی آنالوگ در سانترال پر ظرفیت

KX-TDA0175 کارت 16 خط داخلی تلفن آنالوگ به همراه قابلیت چراغ پیغام گیر در سانترال پرظرفیت

KX-TDA0177 کارت 16 خط داخلی تلفن آنالوگ به همراه قابلیت نمایش مشخصات تماس گیرنده در سانترال پرظرفیت

KX-TDA6174 کارت 16 خط تلفن آنالوگ در سانترال پر ظرفیت سری KX-TDA/TDE600

KX-TDA6175 کارت 16 خط داخلی تلفن آنالوگ به همراه قابلیت چراغ پیغام گیر در سانترال پرظرفیت سری KX-TDA/TDE600

KX-TDA6178 کارت 24 خط داخلی تلفن آنالوگ در سانترال پر ظرفیت سری KX-TDA/TDE600

 

  • ۹۳/۰۹/۱۳
  • طاها ارتباطات

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی